USA-cravings

Jag följer bland annat en blogg som heter A Beautiful Mess. Den innehåller DIY, recept, hemma hos reportage och massa annat. Den är ofta lite för ”fluffig” för mig och lite för amerikansk. Och det finns tex inte något i de här bilderna som gör att jag vill slänga ut all min brokiga IKEA-inredning för att byta det mot minigrisar i rosetter. Men. Ändå är det ofta jag drömmer mig bort till staterna när jag scrollar igenom just den här bloggen. Jag längtar efter någon amerikansk anda som jag utan tvekan glorifierar lite väl mycket. Jag vill äta kakan och ha den kvar. Jag vill ha allt det fina med Sverige och allt det fina med USA på samma gång. Jag tänker tillbaka på vår tid i Madison, saknar människorna och saknar enkelheten. Jag saknar att åka i väg till St Vincent de Paul och leta begagnade fotoramar, saknar helgerna när vi år oss igenom Madisons brunch-utbud och så saknar jag någonting som jag inte riktigt kan sätta ord på.
Johan på besök//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsMadison Sourdough//embedr.flickr.com/assets/client-code.js20130312-IMG_1200//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Någon gång vill jag gärna åka tillbaka och bo där igen. Jag vet varken var eller när eller hur det skulle gå till men jag håller fast vid tanken.

San Francisco//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s