JAG

Vad passar bättre än att starta min nya blogg med en lista om me myself and I? Inget I say. Så här kommer en JAG-lista som delats flitigt i sociala medier. Jag vet faktiskt inte vem som var först men tror att Emma har lagt ut en del så jag länkar till henne.
20151025-IMG_4994
JAG SÖRJER … att jag inte lyckades köra klart min 28-dagars plankutmaning. Kom till dag 19 tror jag men sedan sabbades sömnen, jag fick svinont i magen (av stress? för lite sömn?) och klarade inte av att fortsätta. Men jag försöker se det som att vi har gjort en paus. Snart är vi igång igen!

JAG ÄR STOLT ÖVER … hur Aaron mer och mer utvecklats till en omtänksam storebror. Han älskar att göra Märtha glad och har börjat hitta egna trix för att lyckas med det. Han vill hjälpa till att mata henne, krama henne när hon vaknar och försöka ge henne pussar utan att hon drar loss allt hans hår.

JAG ÄLSKAR … Kristoffer extra mycket den här helgen. Eftersom jag har haft en väldigt tuff vecka med på tok för lite sömn behöver jag all extra pepp jag kan få. Och det vet Kristoffer. Så trots att det var han som fyllde år så var det jag som fick all kärlek. Det är himla fint

JAG SAKNAR … min sömn. Sedan en vecka tillbaka har Märtha sovit så himla risigt och det har tagit ganska hårt på mig.

JAG MÅSTE … börja duscha lite mer regelbundet

JAG BLIR GLAD AV … att Aaron tycker att plask och lek simskolan som vi börjat är så kul. Det är häftigt att se hur han börjar ta för sig och det är mysigt att få dela det tillsammans.
20160902-IMG_2852

JAG SKA ALLDELES STRAX … gå och lägga mig! (klockan är strax 22 när jag skriver det här)

JAG INSPIRERAS AV … häftiga saker som alla i monthly makers har gjort

JAG SKRATTAR ÅT … massa gamla SNL-klipp. Som det här eller det här och Ariana Grande på Jimmy Fallon

JAG DRÖMMER OM … att bli med strukturerad med mitt fotograferande. Fast egentligen drömmer jag om något så tråkigt som ett välstädat hem. Ett tvättberg som viker sig själv och damtussar som blåser ut ur huset varje gång jag öppnar dörren.
20121104-IMG_0018
JAG ÄR PEPPAD PÅ … min nya blogg. Tycker det är väldigt lättanvänt med wordpress. Och jag funderar allvarligt på om jag kanske till och med ska uppgradera till en betalversion…

JAG ÄR TACKSAM FÖR … Aaron och Märthas farmor och farfar som skickar små vykort med kärleksfulla ord och löften om att de snart ska träffas. Det ger liksom en fin känsla i hela kroppen av att se ens barn vilja lägga sig och krama om ett vykort med en brandbil på.
20151019-IMG_4543

JAG LÄNGTAR … efter att förrådet ska bli klart så att jag får tillbaka tiden med Kristoffer

Annonser

2 reaktioner till “JAG

 1. Det här ser ju fint ut! Jag har använt wordpress i några år och är nöjd med det. Men så har jag iofs inte testat någon annan plattform. Om du uppgraderar till betalformen får du gärna tala om vad du tycker om den!

  Liked by 1 person

  1. Kommer absolut meddela det i så fall! Tänker att det både handlar om en narcissistisk grej (coolt med mitt namn som eget domän) men också att det är lite mer kreativ frihet om jag är villig att betala 30kr/månad för det. Men jag vet inte. Jag hade ju all kreativ frihet i världen med blogger men kände ju inte att jag kunde gör så mycket med det ändå. Jag är ju inte direkt en fena på programmering… Well well. Vi får se vad det landar.
   Men tycker i alla fall att kommentarsfunktionen är lite bättre här än på blogger. Och det är ju kul 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s