DOPPRESENT

Sitter du och funderar på vad i hela världen du ska ge din borson i doppresent kanske? Fundera icke mer – ty jag har svaret. Eller ja. Nu lät det där lite väl högtravande, men jag måste i alla fall tipsa om fotoklok som har en bra plattform för att göra egna pekböcker till barn. Tycker att det är en så himla bra grej. Både Märtha och Aaron har varsin och det är perfekt att sitta och bläddra i dem och träna på vad alla i släkten heter, prata om var de bor, vad vi har gjort tillsammans osv. Dagens tips alltså.

20160905-IMG_287520160905-IMG_2878

Annonser

4 reaktioner på ”DOPPRESENT

 1. Vad roligt med ny bloggplattform 🙂 Och wiho, vilket grymt tips! Har tänkt göra den här typen av böcker till Elton med men har inte hittat någon bra mall. Så, tack!

  Ska förresten absolut sätta ihop ett inlägg med mina bästa chiapuddings-recept. Tack för inspon!

  Gilla

 2. Jag gjorde pekböcker med bilder på familjen och närmaste släkten när barnen skulle börja på förskolan. När de var ledsna över att bli lämnade var det en jättebra hjälp att kunna ta fram boken så att de kunde sitta och bläddra tillsammans med fröknarna. De kommer fortfarande dragandes med de där böckerna ibland och vill titta i dem 🙂

  Gilla

  • Bra grej!
   Vi har liknande på Aarons förskola där alla föräldrarna får papper och bokmärken och sedan ombeds framkalla bilder och pyssla ihop en ”bok” som de sedan laminerar och hänger på barnens plats.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s