PROSPEKTET

Nu är det snart två år sedan vi flyttade in i huset på Åvägen. Därför tänkte jag att vi skulle ta en titt på prospektet så att ni får se lite av hur det såg ut tidigare. Vi kör igång. Och sedan kanske jag äntligen kan få tummen ur och ge er en ordentlig visning av huset så som det ser ut nu. Eller ja. Vi får se. Med tanke på att det inte har hänt riktigt än under de senaste två åren så kanske det är lite mycket att hoppas på ändå…

Vi börjar i alla fall med planlösningen (bortse från det handskissade strecken – det är bara lite framtidsplaner) som ser ut såhär:
Prospekt

Låt oss starta med entrén. Vi har två ingångar som ligger lite märkligt placerade bredvid varandra. Det här är något som vi tyckt var lite eh… annorlunda… typ… redan när vi flyttade in. Vi funderar fortfarande på hur vi ska göra något bra av entrén. För det känns lite skumt med en groventré och en huvudentré som ligger ca 1 m från varandra. Men men.Vi har i alla fall fått upp en dörr till utrymmet som är tvättstuga så då känns det lite bättre. Och så är det skönt att kunna stänga till tvättstugan när centrifugen drar igång.

Prospekt
Prospekt
Prospekt Prospekt

Toaletterna har vi inte gjort något med så de ser nästan ut som innan. Bortsett från lite småsaker som andra val av handdukar och sånt. Och så har vi bytt blandaren i duschen.

Prospekt

Sen går vi vidare till nästa rum. Om vi tittar på prospektet så är det kanske inte helt självklart hur rummet användes tidigare. Och faktum är att vi också är lite osäkra på det. Någon form av läshörna/lekrum tror vi. Ja, men nu är det i alla fall en matsal med ljusblå väggar. Och eh.. ja det är väl det vi har gjort. Kanske inte så stort som jag tänkte mig att det skulle låta egentligen… Nere i bild syns förresten det som vi nu använder som gästrum/tidigare kontor/Märthas rum/skräprum. Vi har inte riktigt möblerat det rummet än utan bara bytt golv och tapet.
Prospekt

Köket ser ungefär ut som innan. Jag trivs fortfarande inte så bra med färgerna och materialvalen men eftersom det är såpass nygjort känns det inte rimligt att göra något åt det. Istället försöker vi mjuka upp det med lite växter.
Prospekt Vardagsrummet agerade tidigare kombinerat TV-rum och matsal. Där har vi nu målat om och tänkt lite annorlunda kring möbleringen. Nu i veckan kommer vi få en ny soffa också så jag återkommer strax om resultatet. Här kan ni se hur hörnan där matbordet stod innan ser ut just nu.Prospekt
Prospekt Och avslutningsvis är lite bilder på lilla toaletten, Aarons rum (tidigare rosa rummet) och vårat sovrum som det såg ut tidigare. Jag har skrivit lite om Aarons rum här och om vårat sovrum här.Prospekt

En reaktion på ”PROSPEKTET

  1. Ping: MÄRTHAS RUM JUST NU – LE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s