KRÄFTOR OCH FÖDELSEDAGSFEST OCH BARN SOM VILL SOVA HOS SIN MAMMA

Nu i helgen har vi varit i väg och ätit kräftor med Kristoffers familj. I samma veva passade vi också på att fira Kristoffer och Nico som fyllt 34 respektive 7 år. Dessutom firade vi att Kristoffers äldsta syster förlovat sig. Och ja, så firade vi bara allt annat bra som händer i livet just nu och att vi får vara tillsammans.
20160910-IMG_3131 20160910-IMG_3127
20160910-IMG_3069 20160910-IMG_3025
Vi kunde inte ha bett om mer perfekt väder. Helt makalöst. Det var en härlig helg på så många sätt och det kändes lite som att sommaren förlängdes med flera veckor. Vi kunde vara ute från morgon till kväll och slapp tänka på allt vad regnkläder heter.
20160910-IMG_2974
Fast det bästa var ändå när min svärfar kom in med Aaron kl 01.30 första natten för att Aaron ville sova hos oss. Han har sovit med farmor och farfar hela sommaren vilket har gått galant, och han älskar verkligen sin farmor och farfar av hela sitt hjärta så det är lätt att känna att känna sig överflödig när de är i närheten. Därför var det så fint att veta att när han vaknar upp och sover oroligt så duger faktiskt mamman ganska bra. Den här gången till och med bättre än farmor och farfar. Det är så klart skitlöjligt att bli glad för en sådan sak. Speciellt med tanke på att det innebär radikalt mindre sömn när vi försöker sova hela familjen i en 160-säng. Men ändå. Att få omfamna den där lilla varma kroppen och hålla honom tätt tätt intill är fan det bästa jag vet

Glad måndag på er

 

Annonser

2 reaktioner på ”KRÄFTOR OCH FÖDELSEDAGSFEST OCH BARN SOM VILL SOVA HOS SIN MAMMA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s