TBT ZION NATIONAL PARK

Efter en tids mörker kanske det är dags med lite ljusglimtar igen. Eller vad säger ni? TBT någon? Hörde jag ett hells yeah? Att jag gjorde.

Då så. Vi tar en kik på en av resorna jag och Kristoffer gjorde när vi var i USA (eftersom dessa bilder ligger så lättåtkomligt på mitt flickr-konto…) Hösten/Vintern 2012 var jag och Kristoffer i Zion National Park. Här kommer lite bildbevis på det, med tillhörande text.

Zion är verkligen en fantastisk park (även för de som inte läst geologi). Berget är mäktigt okrafärgat och det gällde att hålla tungan rätt i mun då vi vandrade under klipporna. Typ.Zion - 20121126 - 74

Så otroligt vackert när det ser ut som att berget rinner fram och sedan plötsligt bara bestämt sig för att ta en paus.
Zion - 20121126 - 93 Zion - 20121126 - 50

Nere i dalen i parken var allt lugnt och fridfullt men trots att de flesta träden hade tappat sina blad men var det vackert ändå.
Zion - 20121126 - 24

Utanför parken (på väg på Grand Canyon) betade ett gäng bisonoxar i en enorm hage som vi knappt såg slutet av staketet på. Mäktiga djur. Så stora och tunga men samtidigt så lätta och graciösa.
Zion - 20121126 - 95

Annonser

4 reaktioner på ”TBT ZION NATIONAL PARK

 1. Visst är det landskapet så häftigt! Vi körde ju från Bozeman ned till Las Vegas och sedan tillbaka upp för ett par år sedan också, januari 2013, den kallaste Januari ever förstås i det området. I vilket fall som helst så var det precis som du säger så häftigt!! Jättefina bilder också som vanligt! Hoppas ni haft en fin Lucia!

  Gilla

  • Ja verkligen häftigt landskap. Vi körde LAS Vegas – Ely – Zion – Grand Canyon och det är ju verkligen väääldigt långt från hur det ser ut på den svenska väsktkusten där jag är uppväxt 🙂

   Lucia var lugn och fridfull med mycket lussebullar. Alldeles perfekt. Firar du något i USA? Tänker mig att det antingen blir att du går all in på svenska traditioner eller liksom glömmer bort det lite.

   Gilla

   • Ja, det landskapet är verkligen ingenting som vi har i gamla Svedala!

    Brukar faktiskt inte fira i USA, men det har mest blivit så eftersom jag inte känner så många svenskar här, men ibland har det hänt att jag bakat lussebullar 🙂 Vi brukar fira jul den 24 december med Winslows familj, för att de vill hålla mina traditioner till liv också, och sedan har vi deras julfirande den 25e 🙂

    Gilla

   • I see. Kul ändå att få fira både den 24:e och den 25:e och hålla traditionerna vid liv. Ju mer att fira desto bättre tänker jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s