HUR SKA JAG KLIPPA MIG???

Håret. Ah! Jag blir tokig. Jag måste göra något med det. Men kan inte bestämma mig. Jag hade ju tänkt ha det så här, men sedan såg jag en bild på en Lily Collins med rött hår och då började jag vela. Nu vet jag varken ut eller in… Suck. Återanvänder en gammal hår-bild som sammanfattat mina frisyrer mellan 2005 och 2013.
frisyrer
Och så lite fler bilder för att komplettera…


Min fantasi är tämligen utdöd känns det som. Eller. Nej, inte egentligen. Men min beslutsångest. Röv på den. Förlåt för icke-konstruktivt inlägg. Jag var bara tvungen att reagera lite.

Annonser

9 reaktioner på ”HUR SKA JAG KLIPPA MIG???

   • Haha. Tack. Dock inte så väldigt varierade frisyrer genom åren. Kruxet med det korta är att det var jättesvårt att få till (eftersom jag har självlockigt hår) plus att jag ser ut exakt som min mamma. Jag gillar min mamma men jag har liksom ingen lust att bli en kopia av henne. Vill känna att jag är jag.
    Ja Lily Collins hår är ju to die for. men hon ser ju också alltid bra ut i håret. Undrar om det går att få med hennes stylist på köpet om jag kopierar hennes hår…

    Gilla

 1. Om jag hade haft lockigt hår så hade jag haft det långt. Jämt!
  Nu har jag i bästa fall lite vågor och får vara nöjd med det lilla.
  Men typ Sarah Jesscia Parkers hår innan hon började göra det rakt… Ah så snyggt! Tycker jag alltså… AV dina förslag så röstar jag på Lily Collins 🙂

  Gilla

  • Hrm. Ja, det ligger något i det där med långt lockigt hår…

   Jag försöker nog mest egentligen fundera ut vilket som blir snyggast för minst mängd tid spenderat på frisyren 🙂

   Gilla

 2. Du är ju fin i allt! Men min favorit är pagen som du har på det övre fotot längst till höger i det nedersta collaget (solklar beskrivning va? 😊)

  Gilla

  • Solklar beskrivning 🙂 Ja jag gillar den frisyren också. Jag gillar dock inte allt jobb som ligger bakom den. Jag vill ju ha en lätt frisyr men tyvärr verkar ett genomgående tema med mitt hår vara att det är fint så länge jag har ansträngt mig med det. Suck. Varför kan jag inte bara få vakna upp med världens bästa frisyr varje dag liksom?

   Gilla

 3. Wow, så många frisyrer och du passar ju i ALLA! Gillar verkligen frisyren på bilden i mitten på nedersta raden och även den ovanför (kort mörkt och ljus page) samt den stora bilden till vänster i det övre kollaget (mellanmörkt och lite längre). Men tycker som sagt verkligen att du passar i allt!

  Gilla

  • Tack. Ja jag inser nu att det kanske ser ut som en otrolig uppsjö frisyrer men för mig känns det som att det är typ två olika 😦
   Jaja. Jag funderar lite på om jag ska gå till någon form av stylist/frisör som säger ”du ska självklart ha den här frisyren och den här färgen” och sedan ger jag hen alla mina pengar och så är saken ur världen sedan.

   Men bra med input från andra i alla fall. Får en att lyfta blicken lite 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s