VARM POTATISSALLAD

Den här sommaren har än så länge bjudit på en massa god mat. En hel del av maten har vi dessutom komponerat ihop själv. Har verkligen försökt testa många vegetariska rätter och det känns bra i själen. Speciellt med tanke på vad som står i den här studien.

Hos Elsa Billgren hittade jag ett smarrigt recept på en varm potatissallad som vi bjöd på under ”vår” mat-dag med Kristoffers familj i Sjötorp. Något modifierad utifrån de egna förutsättningarna, men annars i stort sett samma. Det blev så himla gott att vi lagade den bara några dagar efter att vi kommit hem till Alafors. Fast då med egenodlade potatisar, rödbetor, morötter, sallad och sockerärtor. I receptet hade Elsa kokt färskpotatis men vi körde stekt färskpotatis av gårdagens rester. Stekta i rikligt med smör of course. Blev sjukt gott. Till salladen serverade vi grillad halloumi och grillade majskolvar med parmesan på och så någon form av vinegrette.
20170725-IMG_8650 20170725-IMG_8651
20170725-IMG_8652

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s