KLICKAT HEM JULKLAPPARNA

Nu så. Julklapparna beställda. Check! Så jäkla härligt. Inte den saftiga summan pengar som drogs på kontot men lyxen i att kunna sitta hemma och klicka hem allt man önskar. Den känslan är härlig.  Gud vad skönt det är att slippa gå i affärer! Älskar att det är så smidigt. Nu har jag bara kanske tre saker kvar, som jag också ska beställa på nätet, innan jag är helt färdig.
godjul2017-5

I år byter vi julklappar med barnen och kör Secret Santa med Kristoffers familj. Med min familj har vi skippat julklapparna även i år. Ganska skönt men också en viss tomhet. Kanske mest Kristoffer som saknar det men delar av mig håller med om att det hade varit mysigt att ge något i alla fall. Men jag tycker att balansgången är så svår. Om man bara ska ge för en liten summa pengar är risken att det bara blir någon slit-och-släng-grej tycker jag. Men om det blir för stora summor så är det inte heller så kul för då blir det plötsligt ett himla projekt. Men jag gillar ju grejen med att slå in julklappar, komma på rim och även faktiskt att få julklappar. Jag är ju inte en grinch rakt igenom liksom.

Ja men ni hör ju. Jag kan tydligen inte bestämma mig över vad jag gillar och inte gillar gällande julklappars vara eller icke vara. Mer än att jag gillar att kunna beställa allt på nätet då 🙂20161222-IMG_4517

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s