JULLISTAN

Sandra Beijer skrev en jullista som jag tyckte var mysig så jag kör en copy cat på den. Enjoy!
6 JULSNABBA
Pepparkakor eller lussebullar? LUSSEBULLAR utan tvekan. När jag var liten gillade jag inte med saffran men det har svängt
Skumtomtar eller knäck? Ingetdera men skumtomte om jag absolut måste välja.
Julkorv eller julskinka? Ah -too hard! Älskar vår hemagjorda julkorv men att gå upp på juldagsmorgon och lägga på en bit julskinka på en knäckemacka och så Colmans senap så det. Ahhh *gör Home-ljud* Nej, jag kan inte välja
Revbensspjäll eller Janssons? Janson
Glögg eller julmust? Glögg
Ge eller få? Ge. För att jag tycker att något av det bästa som finns är att slå in paket. Nästan mer än själva givandet 🙂
Julen 2015
4 JULFAVORITER
Favoritjulfilm? Love atcually
Favoritjulkalender? Vill säga Trolltider men egentligen tror jag att jag var för liten för att komma ihåg den. Tyckte Hedenhösarna uppfinner julen var fin. Gillade också Mysteriet på Greveholm och en massa andra. Generellt älskar jag Svts julkalender.
Favoritjullåt? Oh, detta är riktigt svårt. Har så många! All I whant for Christmas is You och Mer jul är väl i alla fall två av dem om jag måste skala ner listan…
Favoritjuldoft? Rödgran

3 OM JULTID
När är det dags att pynta? Kring 1:a advent tycker jag är rimligt
När får man ha gran? När man vill. När jag var liten körde vi en-två dagar innan julafton men jag har börjat uppskatta grejen med att ta in granen tidigt. Vi skulle ha fixat gran till 1:a advent men vi hittade inget ställe nära som sålde. Förra året hade vi en kungsgran och de håller sig så himla länge. I år pyntade vi den den 10 december.
När öppnar man presenter på julafton? Vi brukar öppna något paket på morgonen och sedan på kvällen. Lite olika. Antingen efter eller före Kalle Anka. Min familj (när vi firar med släkten på pappas sida) tittar på Kalle Anka. Kristoffers familj gör det inte.
20161224-IMG_4602 20161222-IMG_4527
Jul 2016
5 JULPERSONLIGA
Vad är bäst med julen? Maten, slå in paket och pyntet
Det sämsta med julen? Att man knappt hinner med att börja njuta innan den är slut. Att jag tänker att jag ska få en möjlighet att träffa alla ordentligt men hinner inte för dagarna räcker inte till.
Vad ska du göra på julafton? Vi firar med Kristoffers familj på julafton och så åker vi till mina föräldrar på juldagen eller annandagen.
Nyår då? Har inte riktigt bestämt än. Har bara lite lösa planer. Ska skicka iväg förfrågan nu tror jag till våra vänner.
Tror du att det blir det en snöig jul? Nej, men jag hoppas innerligt på det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s