FLYTTKAOS

Vi har flyttat. Och det har varit jul och nyår och världens mest fantastiska son har fyllt år. Och ja. Ni vet ju allt det där så klart. Och jag ber om ursäkt för min urusla frånvaro här. Men det har helt enkelt varit för mycket att fokusera på för att klara att formulera några tankar. Men nu så.

Jag har jobbat första dagen. Inskolningen är påbörjad och jag sitter på den för mig nya pendeln mellan Kungsbacka och Göteborg.

Jag känner mig skör. Och desorienterad. Och jävligt stolt över att vi lyckades hålla ett rimligt 4-års kalas för Aaron i nya huset två dagar efter att vi flyttat in.

Tänker på vad vi håller på att skapa för Aaron och Märtha och blir ledsen och glad för ingenting. Oroar mig över deras framtid och hur vi ska skapa något tryggt för dem. Känner mig stolt över Aaron som tar så väl hand om Märtha.

Nojar över nya ljud i huset. Funderar på hur i hela världen vi ska lyckas med vår köksrenovering. Och allt vi vill göra med trädgården. Och staketet. Herregud vi måste fixa staketet!

Det är mycket. Helst hade jag bara velat vara hemma och skrota och försöka ta igen sömn. Men tydligen måste man jobba för att få pengar. De växer liksom inte på träd. Gud.

Och var sjutton är vår riskokare?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s