TRÄNAT I SOMMAR OCH ÄR DÄRFÖR SJUKT STOLT ÖVER MIG SJÄLV

Det är exakt precis nu. När jag är så där självgod och stolt över mig själv – som jag önskade att jag var någon form av storbloggare med en arsenal av fotografer som kunde föreviga exakt hur bra jag är. Jo, ja. Helt rätt. Jag har varit ute och tränat. Big deal – I know. Jo fast för mig är det faktiskt det. Idag har jag nämligen varit gång med min 7minuters utmaning i 47 dagar i rad. 47 dagar! Fattar ni?! Jag har dessutom sprungit minst 2 gånger i veckan sedan den 15 juni. Det är helt sjukt. Jag tror till och med att jag känner att jag har fått liiite bättre kondition. Det bara måste ju betyda något tänker jag.

Men varför, undrar ni då, vill jag ha någon fotograf som kan föreviga det? Well. För att jag hade velat ha en riktigt skrytig bild att visa upp på mig själv i stället för ett kräftrött ansikte i en badrumsspegel. That’s why.

Obs. Känner att jag behöver slänga in en liten disclaimer här. Jag är fullt medveten om att detta med 7 minuter och/eller löpning 2 gånger/vecka låter rätt lite för de flesta personer. Men för mig är det ett jättestort steg. Och jag hoppas innerligt att jag kan hålla igång den här rutinen även till hösten och vintern när vägarna är isiga och solen lyser med sin frånvaro.

4 reaktioner till “TRÄNAT I SOMMAR OCH ÄR DÄRFÖR SJUKT STOLT ÖVER MIG SJÄLV

 1. Heja heja! Det är ju toppen Lina! Fortsätt med det även när kvällarna blir mörkare och oreken kanske tryter! och kom ihåg att något alltid är oändligt mycket mer än inget! ALLT RÄKNAS!!!

  Gilla

  1. Tack! Jag ska försöka komma ihåg det. Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska palla springa när det regnar. Känns väldigt avtändande…

   Gilla

   1. Bara innan. Sen när du väl kommer ut så kommer det kännas bättre och bättre. Till slut känns det nästan bra och kanske tom en bit förbi bra. Ungefär, ja men det här är ju faktiskt härligt. Varför är inte alla ute och springer i regnet?
    Och när du kommer hem. Då är man nästan förbi extas! Man är bäst! Och innemyset är sällan så bra som efter man varit ute och flåsat i regnet lite! Jag lovar 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s