TVÅ SERIER OCH ETT INLÄGG

Helt apropå ingenting så tänkte jag dela med mig av en lista av saker jag gillar just nu. Eller ja. Egentligen var det saker som jag gillade förra veckan men eftersom min á-jour hållning med bloggen är lite sisådär så får ni ta det för vad det är. Men här kommer den alltså.

Nummer 1. Svenska Nyheter på svt-play. Jesper Rönndahls svenska version av en Late Night show(?) med Seth Myers, John Oliver eller annan valfri amerikansk late night-snubbe. Satirprogram som är underhållande och skarpt. Tycker dock att de delarna med Sandra ilar är skitdåligt, men bortsett från det, ett väldigt sevärt program. Det jag gillar är att det är så mycket som skaver. Att han är medveten om sin priviligierade ställning och ifrågasätter den. Det är så att man skruvar lite på sig i soffan emellan skratten. På ett bra sätt.

Nummer 2. Andra delen i Mia Skäringers serie Kroppshets på svt-play. Med Stina Wolter som så vackert berättar om sin syster som gick bort i anorexia. Otroligt gripande och fint.  Första och andra delen är också bra men inte lika stämningsfullt sorgliga. (Nu tror jag för övrigt att jag tänker ganska mycket på att försöka ha en sund inställning till mat och att jag försöker lägga en god grund för att mina barn ska få en sund inställning till mat. Men det är inte fel att lära sig mer om det. Det är aldrig fel att lära sig mer om något.)

Nummer 3. Inredning. Blir ni också trötta på att typ ALLT ser likadant ut. Well. Jag har lösningen. Klicka in dig på Sandras blogg och ta del av hennes läsares fantastiska sovrum. På riktigt personliga sovrum där det syns att någon bor. Bilder som inte är sönderstylade eller speciellt tillrättalagda. Fin grej ändå. Gillade att Hedvig bor i sina föräldrars garderob ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s