MEDLÅLDERSKRIS VID 34ÅRS ÅLDER?

Jag är inne i en svacka just nu. Det känns som att jag aldrig riktigt kom igång efter semestern. Jag är dränerad på energi och känner mig ganska apatisk. Gravt mobilberoende och ointresserad av det mesta. Det kanske låter lite som när jag var utmattad, men känslan är en helt annan. Jag är inte ledsen och har inga sömnbesvär. Jag är inte deprimerad, jag tror helt enkelt bara jag har en livskris eller kanske medelålderskris. Kan man ha det vid 34 års ålder. Ja jag tror bestämt det. Vart är mitt liv på väg egentligen liksom?

Det hjälper ju inte heller att Kristoffer nu är på sin tredje jobbresa i september månad. En vecka i New York, en halv i Danmark och nu en halv i Tallin. Ska bli såå skönt med gemensam semester nästa vecka. Livet är ju bäst när vi är hela familjen samlade. Det är för slitigt att vara ifrån varandra.

Igår när jag nattade låg jag och barnen och fantiserade om hur livet skulle vara om vi bodde på en gård. Vilka djur skulle vi ha, hur skulle vårat hus se ut. Aaron konstaterade att vi inte skulle kolla så mycket på TV för det finns inga bra TV på landet. Då fick jag påminna honom om att bara för att mormor och morfar bor på en gård och har en dålig TV så betyder inte det att alla TV-apparater på alla gårdar är usla 🙂 Sådana stunder vill jag ha mer av. Ägna massa tid åt att lyssna på mina barns tankar och funderingar. Återupptäcka världen genom deras ögon. Kanske är det vägen framåt för att återfå någon form av inspiration.
20190630-IMG_2212

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s