OM MIG

Hej och välkommen till min semi-privata dagbok på den världsomspännande webben. Vad kul att just DU hittade hit. Låt mig göra ett försök att introducera mig själv.

Jag som driver bloggen heter Lina och arbetar som ingenjör i Göteborg. Jag är född 1985 och utbildad civilingenjör Väg- och Vattenbyggnad med inriktning ”Miljö och Vatten”. Jag trivs med att jobba som ingenjör eftersom jag stundtals tenderar att vara en rätt så fyrkantig person. Det låter ju inte så spännande förstås, men jag har upptäckt att jag gillar att ha tydliga regler att förhålla mig till. Statistik är också bland det bästa jag vet.

Okej, om du fortfarande är kvar nu tänkte jag fortsätta att berätta något om min familj. 2005 flyttade jag till Göteborg, började plugga och träffade då Kristoffer. Den 8 oktober 2011 gifte vi oss och sa hej då till Hylt (jag) och Karlsson (han) och blev familjen Ekholm. Mellan 2012 och 2013 bodde vi ett Madison, WI, USA och jag som aldrig varit speciellt sugen på att bo i USA älskade det mer än jag trodde var möjligt. Där fick vi verkligen vänner för livet och jag (vi) saknar det ofantligt mycket. Men någon gång ska vi tillbaka dit.

Jaja. Vi fortsätter med familjen. 2013 utökades vår familj med vår älskade lilla nyårsraket Aaron och i februari 2016 kom ytterligare ett litet stjärnskott i form av Märtha, till oss.

I september 2014 flyttade vi till ett litet samhälle norr om Göteborg och i januari 2018 flyttade vi till Kungsbacka för att komma närmare familj. 

Här på bloggen skriver jag om min vardag, lägger upp bilder från min trädgård, bilder på min familj och så förfasas jag lite över folk som går på konspirationsteorier.

Om du som läser vill skriva några ord om dig själv så skulle jag bli glad. Och om du har en blogg så får du jättegärna länka till den. Jag har nämligen inte så många bloggar jag följer för tillfället och skulle tycka att det vore kul att få kika in hos dig och se vem du är.


20201115-IMG_0566
20200717-IMG_8502
år 2010-91
20130314-IMG_6643
20200717-IMG_8248

3 kommentarer Lägg till din

  1. Ann-Mari skriver:

    Hej!
    Jag har ju redan outat mig som en av dina läsare så det här blir inget nytt avslöjande.
    Men jag gillar din blogg. Följer väl ungefär en handfull bloggar? Hinner inte så mycket mer. Men när jag hittar någon som jag tycker skriver om intressanta saker, har ett bra språk och gärna tar fina bilder så kan det hända att jag fastnar.
    Tycker att du bloggar imponerande ofta och igenkänningen är hög i mycket av det du skriver. Förutom att jag ämnar bo kvar i vårt gamla hus lite längre än er tidshorisont då… 🙂
    Fast efter att just ha kastat mig iväg på en resa till USA (tack för peppen förresten!) så har jag blivit belönad med en mycket större förståelse över den där tjusningen som många verkar ha till landet i väst. Min bild nu är mycket mer positiv än för en månad sen och jag förstår att ni som bott där vill tillbaka!
    Kram!

    Gilla

    1. Lina Ekholm skriver:

      Vad skönt att du fick en bättre bild av USA efter besöket. Egentligen är det säkert så med många platser. Bara man vågar ge dem en chans, tänker jag.
      Jag gillar att titta in på din blogg också. Speciellt när du skriver om träning. För då låtsas jag att jag också är en sådan person som tränar. Nästan samma sak som att faktiskt träna… 😉

      Gilla

Lämna en kommentar